Vergaderen mét 1,5 meter afstand

Dat het nog even duurt is duidelijk. Maar wij zitten niet stil. Zwaluwhof zorgt dat zódra het mag, er bij ons vergaderingen en bijeenkomsten gehouden kunnen mét 1,5 meter afstand en alle andere richtlijnen die volgens de RIVM aan de locaties word gesteld. U voelt zich straks ook mét 1,5 meter afstand bij ons thuis!

Wij zien de meerwaarde van het vergaderen. De kracht van elkaar ontmoeten. De invloed van de juiste setting. Van ontdekken, ontwikkelen en daarna ontspannen. Bij Zwaluwhof kan dit allen onder 1 dak.
Je kunt samenkomen, samenwerken waar de 1,5 meter gewaarborgd wordt.
Zwaluwhof is niet openbaar toegankelijk en daardoor heeft u volledige privacy.

Voor nu, zorg goed voor jezelf en elkaar en zodra het kan en mag hopen we elkaar snel te zien!

Team Zwaluwhof

Inspirerend vergaderen

Wil je het echt eens héél anders aanpakken en zoek je een unieke locatie waar je out-of-the-box kunt vergaderen, brainstormen en overnachten? Deze unieke duurzame accommodaties zijn te huur voor een dag of meerdaagse sessies op basis van zelfverzorging (meerdaagse) of geheel door ons verzorgd. U kunt uw bijeenkomst zelf inkleuren… Op ongeveer 10 minuten rijden van Hanzestad Zwolle is het genieten van een prachtige accommodatie in de groene omgeving van het prachtige Overijsselse Vechtdal.

Kies uit een van onze Villa’s

Villa Vleugel 1 | Villa Vleugel 2 | Tuinkamer