Vergaderen kan mét 1,5 meter afstand

Dat het nog even duurt is duidelijk. Maar wij hebben niet stil gezeten. Bij Zwaluwhof mogen er vergaderingen en bijeenkomsten gehouden worden. Wij hebben er voor gezorgd dat het kan mét 1,5 meter afstand en alle andere richtlijnen die volgens de RIVM aan de locaties word gesteld. U voelt zich ook mét 1,5 meter afstand bij ons thuis!

Het fenomeen ‘online vergaderen’ is populairder dan ooit. Programma’s als Zoom, Skype, maar ook Teams, maken in sneltempo ontwikkelingen door. Prachtig! Maar, vergeet niet; elkaar écht in de ogen kunnen kijken heeft toch een andere impact op de dynamiek van een gesprek. Of dat nu één op één is of met meerderen, bijvoorbeeld in een afdelingsoverleg. Het maken van concrete afspraken en het aanspreken van mensen op hun verantwoordelijkheden is voor een deel ook gewoon ‘mensenwerk’. Laten we dan ook vooral elkaar, nu het weer enigszins kán, weer ontmoeten in ‘levende lijve’.

Zwaluwhof heeft 16 luxe kamers met elk een eigen badkamer. Hierdoor kan u ook Corona-proof voor meerdaagse trainingen bij ons terecht. Wij kunnen deze trainingen en/of workshops geheel verzorgd aanbieden.

Benieuwd naar de mogelijkheden en beschikbaarheid?
Laat een bericht achter in ons contactformulier, bel met 0529 43 68 75 of stuur een mail naar info@zwaluwhof.nl

Wij kijken er naar uit! Heel graag tot ziens!

Inspirerend vergaderen

Wil je het echt eens héél anders aanpakken en zoek je een unieke locatie waar je out-of-the-box kunt vergaderen, brainstormen en overnachten? Deze unieke duurzame accommodaties zijn te huur voor een dag of meerdaagse sessies op basis van zelfverzorging (meerdaagse) of geheel door ons verzorgd. U kunt uw bijeenkomst zelf inkleuren… Op ongeveer 10 minuten rijden van Hanzestad Zwolle is het genieten van een prachtige accommodatie in de groene omgeving van het prachtige Overijsselse Vechtdal.

Kies uit een van onze Villa’s

Villa Vleugel 1 | Villa Vleugel 2 | Tuinkamer