Zakelijk in ’t Geheimpje

Rust, ruimte, sfeer en bovenal genieten zijn de kernwoorden die op de Zwaluwhof van toepassing zijn. De moderne huiselijke sfeer en de totale privacy maakt dat iedere deelnemer zich geheel op zijn gemak voelt. De villa’s waar u inspiratie en energie opdoet. Deze unieke duurzame accommodaties zijn te huren voor een dag of meerdaagse sessies op basis van zelfverzorging (meerdaagse) of geheel door ons verzorgd. U kunt uw bijeenkomst zelf inkleuren… Op ongeveer 10 minuten rijden van Hanzestad Zwolle genieten van een prachtige accommodatie in de groene omgeving van het prachtige Overijsselse Vechtdal.

Vergaderlocaties

Alle ruimtes zijn flexibel in te richten. Of het nu gaat om leren, creëren, verblijven of ontmoeten, het kan naar uw persoonlijke wensen en smaak. Onze locatie is voorzien van alle faciliteiten zoals onder andere: Mobiele flipovers, mobiel projectiescherm en een beamer.

 

Daarnaast altijd goed internet over glasvezel of WIFI, grote smart LED-schermen en buitenkachels met loungebanken voor tijdens de breaks. Bovendien ruime eigen parkeergelegenheid.

Training en activiteiten

Een originele vergaderbreak inspireert en kan leiden tot nieuwe inzichten. De groene omgeving van De Zwaluwhof is uitermate geschikt voor een wandeling, fietstocht of tal van andere groepsactiviteiten.

 

Overnachten

De Zwaluwhof beschikt over 16 slaapkamers met luxe sanitaire voorzieningen. Deze bieden optimale privacy en comfort tijdens uw verblijf.